Persoonlijke begeleiding

Door middel van de combinatie van Human Design en Mental Coaching gaan we actief aan de slag met het achterhalen van jouw basis voor de dingen die je doet, zoals je ze doet. We zoomen in op de uitdagingen waar jij in het dagelijkse leven tegenaan loopt en waar deze zijn ontstaan. Dit kan met losse sessies of een langer traject.


Ik laat je graag zien waar jouw superpowers liggen en waar je je nu nog (on)bewust laat remmen. We gaan we op zoek  naar een levenswijze die bij jou past, zodat jouw energievolop kan stromen en de krachtige persoon, die je bent, zichtbaar wordt. 


Investering in jezelf: € 95,-/ consult (1,5 uur)Workshops

Waarom doet iemand de dingen die hij doet? Welke basis zit hieronder? Wat zijn mijn talenten en superpowers en waar laat ik me remmen door mijn eigen overtuigingen en gewoontes? 


Graag neem jou en de groep mee. 


De workshops worden interactief ingestoken, waarbij kennis en toepassen van het geleerde zich afwisselen. Afgestemd op de samenstelling van de groep.  Uren stilzitten en luisteren is niet aan de orde. Wel zal iedereen met nieuwe inzichten naar huis gaan.


Wil je meer weten over mijn workshops? Ik vertel je graag meer!